Har använt denna produkt i många år och är så nöjd
Har använt denna produkt i många år och är så nöjd.
Ainesosaluetteloiden tulkitseminen voi olla hankalaa. Q for Skinin tuotteissa jokainen yksittäinen ainesosa on huolellisesti valittu ja täyttää tehtävänsä. Alta löydät yhteenvedon kaikista käyttämistämme ainesosista sekä lyhyen kuvauksen niiden alkuperästä ja vaikutuksesta. Käytämme kansainvälisesti standardoituja INCI-nimiä (International Nomenclature Cosmetic Ingredient), jotta voit helposti tunnistaa jokaisen ainesosan.
Lähtökohtanamme on aina se, mikä on turvallista SEKÄ iholle että ympäristölle. Kuivattavia pesuaineita, voimakkaita hajusteita, mineraaliöljyä, PEG-öljyjä, sulfaatteja ja parabeeneja ei löydy Q for Skinin tuotteista.
INCI: Ascorbyl phosphate*
C-vitamiini
*= kasviperäinen
INCI: Arginine*
Luonnollinen kosteuttaja, joka auttaa ihoasi pidättämään kosteutta.
*= Natural modified
Puhdas vesi, joka kosteuttaa ja toimii pohjana
INCI: Betaine*
Lisätään kosteuttajaksi sekä iho- että hiustuotteisiin, sillä se pystyy imemään ja luovuttamaan vettä. Betaiini uutetaan melassista (sokeriruo'on mehusta).
*= kasviperäinen
INCI: Butyrospermum Parkii Butter Extract*
Sheavoi – Peräisin sheapuusta ja sillä on ihoa pehmentävä vaikutus sekä se suojaa ihoa kuivumiselta.
*= kasviperäinen
INCI: Caprylic/Capric Triglyceride*
Kookoksesta valmistettu rasva. Pehmentää ihoa.
*= kasviperäinen
INCI: Cocoglycerides*
Emulgointiaine, jota käytetään O/W-emulsioiden (öljy-vedessä-emulsioiden) stabilointiin. Se jättää kevyen tunteen iholle ja tekee siitä pehmeän, silkkisen ja tasaisen.
*= kasviperäinen
INCI: Cetearyl Olivate*
Kasvisperäinen emulgaattori oliiviöljystä, lisätään aineiden yhdistämiseksi ja hyvän koostumuksen saavuttamiseksi.
*= kasviperäinen
INCI: Cetearyl alcohol*
Kasvisperäinen emulgaattori, lisätään aineiden yhdistämiseksi ja hyvän koostumuksen saavuttamiseksi. Uutetaan kookosrasvasta.
*= kasviperäinen
INCI: Cocamidopropyl betaine*
Pesuaine kookosrasvasta. Mieto ja helposti hajoava.
*= kasviperäinen
INCI: Cocos Nucifera Fruit Extract*
Kookosöljy, antaa pehmeän tunteen iholle.
*= kasviperäinen
INCI: C12-15 Alkyl Benzoate*
C12-15 Alkyl Benzoatea on eri versioita, sekä luonnollisia että ei-luonnollisia. Tuotteessamme käyttämämme on Matrixyl 3000 OS, joka on helposti biohajoava, varmennettu eikä sillä ole luokitusta vesiympäristölle aiheutuvasta vaarasta.
*= kasviperäinen
INCI: C18-36 Acid Glycol Ester*
Pehmentävä
*= kasviperäinen
INCI: C18-36 Acid Triglyceride*
Pehmentävä
*= kasviperäinen
INCI: Glycerin*
Glyseroli, tunnetaan myös nimellä glyseriini, esiintyy luonnollisesti ihossa ja kosteuttaa sitä tehokkaasti.
*= kasviperäinen
INCI: Glyceryl Stearate SE*
Kasvisperäinen emulgaattori, uutetaan kookos- ja rypsiöljystä yhdistettynä glyseroliin. Lisätään aineiden yhdistämiseksi ja hyvän koostumuksen saavuttamiseksi.
*= kasviperäinen
INCI: Glyceryl Caprylate*
Pehmentävä aine kookoksesta.
*= kasviperäinen
INCI: Gluconolactone*
Kosteuttava ja suojaestettä vahvistava, mikä tekee tästä ainesosasta ihanteellisen kuivalle ja herkälle iholle.
INCI: Hydrolyzed Hyaluronic Acid*
Hyaluronihappo esiintyy luonnollisesti ihossamme ja pystyy sitomaan kosteutta. Hyaluronihappo lisää myös ihon elastisuutta ja auttaa täyttämään ryppyjä tehden niistä vähemmän näkyviä.
*= kasviperäinen
INCI: Hydroxypropyl GuarHydroxypropyltrimonium Chloride
Tämä ainesosa on luonnollinen kasviperäinen ja peräisin Guar-pavusta, joten se ei ole raskas kemiallinen ainesosa. Se on kationinen ainesosa, eli positiivisesti varautunut ioni, joka sitoutuu hiukseen siellä missä se on negatiivisesti varautunut, tehden hiuksista joustavat ja helpommin kampailtavat. Se asettuu hiuksen pinnalle eikä tunkeudu ihoon, joten haitallisten aineiden vapautuminen ei ole kovin oleellista käytettäessä hiuksissa.
Prosessi ei ole verrattavissa etyleenioksidin/etoksiloinnin käyttöön, mutta on totta, että Hydroksipropyylin ja Hydroksipropyylitrioniumin kemiallinen valmistusprosessi voi olla erilainen ja joiltain valmistajilta ei kovin puhdas, joten voimme varmistaa käyttävämme vain Cosmos Ecocert -sertifioitua Guaria.
INCI: Humulus Lupulus Strobile*
Humala – lisätään hyperpigmentaation ja ikätäplien vähentämiseksi.
*= kasviperäinen
INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*
Auringonkukkaöljy
*= kasviperäinen
INCI: Lactobacillus Ferment
Lisätty probiootikka ei koostu elävistä bakteereista vaan fermentaation avulla kehitetystä probioottisesta entsyymiseoksesta.
INCI: Lactic Acid*
Maitohappo, stabiloi pH-arvoa, uutetaan sokerijuurikkaista. Ei maitotuote.
*= kasviperäinen
INCI: Maltodextrin*
Kosmetiikassa maltodekstriinillä on useita tehtäviä, muun muassa imeytymisaineena, sideaineena, stabilointiaineena, kalvonmuodostajana ja ihoa pehmentävänä aineena.
INCI: Olea Europaea Fruit Oil*
Oliiviöljy – pehmentävä sekä ravitseva ja suojaava.
*= kasviperäinen
INCI: Panthenol*
Provitamiini B5
*= kasviperäinen
INCI: Pentylene Glycol*
INCI: Tuoksu*
Olemme päättäneet kehittää oman luonnollisen tuoksun eteeristen öljyjen käyttämisen sijaan, sillä monilla on herkkyys niille. Siksi olemme kehittäneet oman tunnistettavan tuoksun, joka on koottu erilaisista kasvikunnasta peräisin olevista tuoksuaineista.
*= kasviperäinen
INCI: Palmitoyl Tripeptide-1*
Matrixyl 3000
Mikrokollageeeni, joka koostuu laboratorioissa yhdistetyistä valikoiduista peptideistä (Palmitoyl Tripeptide-1 ja Palmitoyl Tetrapeptide-7). Nämä peptidit ovat luonnollisia ja stimuloivat sekä kollageenia että hyaluronihappoa, ja tutkimuksissa ne ovat osoittautuneet tehokkaammiksi kuin perinteiset A-vitamiinit ryppyjen ja hienojen juonteiden ehkäisyssä. Ainesosilla ei ole mitään tekemistä palmuöljyn kanssa.
INCI: Ribes Nigrum Seed Oil*
Mustaherukkafrööljy. Runsaasti Omega-3:a ja GLA:ta (Omega-6).
*= kasviperäinen
INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
Rosmariiniuute, toimii luonnollisena antioksidanttina rasvoissa ja öljyissä.
*= kasviperäinen
INCI: Shea Butter Ethyl Esters*
Sheavoi – Pehmentävä ja ravitsee ihoa.
*= kasviperäinen
INCI: Sodium Stearoyl Glutamate*
Kasvisperäinen emulgaattori. Lisätään aineiden yhdistämiseksi ja hyvän koostumuksen saavuttamiseksi.
INCI: Sorbitan Olivate*
Kasvisperäinen emulgaattori oliiviöljystä, lisätään aineiden yhdistämiseksi ja hyvän koostumuksen saavuttamiseksi.
*= kasviperäinen
INCI: Sodium Gluconate*
Natriumglukonaatti on glukonihappoon natriumsuola. Sitä käytetään usein kelaatinmuodostajana ja pH-säätelijänä iho- ja hiustenhoitotuotteissa.
*= Natural modified (Biofermentation)
INCI: Sorbitan Laurate*
Kasvisperäinen emulgaattori, lisätään aineiden yhdistämiseksi ja hyvän koostumuksen saavuttamiseksi.
INCI: Sodium Chloride*
Stabilointiaine / Viskositeetin säätelijä
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil*
Jojobaolja, uutetaan puristamalla jojobakasvin siemeniä. Pehmentää, suojaa, sitoo kosteutta ja tekee ihosta samettisen.
*= kasviperäinen
INCI: Sodium Ascorbyl Phosphate*
Antioksidantti, jolla voi olla tasoittava vaikutus ja pigmenttiläiskiä vaaleentava vaikutus. Parantaa säilyvyyttä.
*= kasviperäinen
INCI: Tocopheryl Acetate
Antioksidantti, joka parantaa säilyvyyttä.
Alkuperä: luonnonidenttinen/synteettinen
INCI: Tocopherol*
Antioksidantti, joka parantaa säilyvyyttä.
*= kasviperäinen
INCI: Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil*
Puolukkafrööljy
*= kasviperäinen
INCI: Xanthan Gum*
Luonnollinen sakeuttamisaine.
*= kasviperäinen